Geas Energiewacht nieuwe partner

Vanaf 1 juli 2018 is Geas Energiewacht verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties aan cv-installaties in de woningen van de woningstichting Sint Joseph Almelo. Het gaat om iets meer dan vijfduizend woningen.

Garantie
Voor woningen met een nieuwe cv-installatie geldt dat er nog garanties actief zijn en de leverancier de verplichting heeft om eventuele problemen met de installatie op te lossen. Geas Energiewacht coördineert ook die verzoeken. Op deze manier hebben huurders één aanspreekpunt bij problemen met de cv-ketel; Geas Energiewacht.

Aanbesteding
Meerdere leveranciers is eerder dit jaar gevraagd een aanbod te doen. Deze aanbesteding is door de Almelose woningstichting beoordeeld. De keuze is daarbij gevallen op Geas Energiewacht. De aanbesteding is beoordeeld op prijs en plan van aanpak. De samenwerking gaat de woningstichting aan voor zes jaar.

Melden storingen
Huurders kunnen vanaf 1 juli rechtstreeks contact opnemen met Geas Energiewacht wanneer zij storingen hebben aan de cv-installatie. Dit kan door te bellen met Geas Energiewacht (0546 20 00 13) of door het online formulier in te vullen (www.geas.nl/storing). Daarnaast voert Geas Energiewacht regelmatig controles uit aan de cv-installatie. 

De samenwerking wordt bevestigd.

 

 

Terug naar overzicht