Multidoelgroepwoningen St. Josephbuurt

In de St. Josephbuurt in de wijk Sluitersveld zijn acht nieuwe multidoelgroepwoningen gebouwd voor de verhuur. Daardoor zijn ze ideaal voor senioren en/of minder valide bewoners maar ook gezinnen kunnen hier goed uit de voeten.

De bouwfase
De eerste nieuwbouwwoningen in de nieuwe St. Josepbhuurt zijn eind 2013 betrokken door de huurders en eigenaren en begin 2014 is de eerste fase van de nieuwe St. Josephbuurt officieel geopend. De tweede en laatste bouwfase wordt nu voltooid door de bouw van 60 woningen door bouwkundig aannemer Goossen Te Pas Bouw.  Het grootste deel van de tweede fase nieuwbouwwoningen wordt te koop aangeboden. Acht woningen worden gebouwd voor de sociale verhuur.

De huurwoningen
De huurwoningen zijn twee-onder-een kappers en hebben alle faciliteiten op de begane grond. Naast de woonkamer met open keuken ligt op de begane grond een badkamer en een grote slaapkamer. Op de verdieping liggen nog eens twee kamers (slaapkamer en bergruimte) en een apart toilet. De woningen hebben een kleine tuin met een berging.

Oplevering september
De acht woningen zijn allemaal verhuurd en worden naar verwachting opgeleverd in de maand september. De meeste nieuwe huurders hebben zelf de kleuren kunnen kiezen voor de keuken en badkamer en zo hun eigen smaak kunnen bepalen.

Terug naar overzicht