Nieuwe huisstijl voor Sint Joseph


Zoals u ziet, heeft Sint Joseph een nieuwe website gebouwd voor u. Zodat u voortaan gewoon thuis via uw computer, tablet of smartphone een aantal huurderszaken kunt regelen. Bijvoorbeeld een reparatieverzoek, het opzeggen van de huur of het indienen van een klacht of compliment over onze dienstverlening. Meer over onze nieuwe website leest u hier.

Nieuw logo voor Sint Joseph
Het bouwen van de nieuwe website was voor ons ook aanleiding te kijken naar onze huisstijl. Paste deze nog? Om te onderzoeken onder welke naam u ons het beste kent, zijn we de straat opgegaan. Wat blijkt: u kent ons vooral als Sint Joseph en minder als STJA, zoals jarenlang in ons logo heeft gestaan. Daarom hebben we afscheid genomen van de letters STJA en noemen we ons voortaan gewoon weer Sint Joseph, in de u vertrouwde kleur paars. De letters stja vindt u alleen nog terug in onze webnaam: www.stja.nl. Als praktische afkorting van Sint (st) Joseph (j) Almelo (a). Dat u zich thuis voelt bij ons, daar werken we het voor, daarbij past de warmrode kleur.

Skyline van Almelo
U ziet op onze bedrijfswagens straks niet alleen ons nieuwe logo maar ook de skyline van Almelo voorbijkomen. Verschillende woningen, de watertoren, de bibliotheek en De Ruinck, het in oude glorie herstelde kantoor van de textielfabriek Hedeman. De Ruinck is een markant herkenningspunt in de wijk Sluitersveld waar het kantoor van Sint Joseph al bijna 100 jaar staat. Het verbindt het verleden met het heden. U ziet ook voor wie wij ons inzetten. Dat bent u: jongere, senior, werkende, alleenstaande, samenwonende of met uw gezin. We doen het nog elke dag met veel plezier!

We blijven in contact met u
Post die u van ons ontvangt wordt eind januari in het nieuwe Sint-Joseph-jasje gestoken. En binnenkort ziet u het nieuwe logo in de kleding van uw wijkbeheerder, huismeester en onze vakmannen terug. Onze nieuwe vlag hijsen we in januari bij ons kantoor en uw wijkbeheerder of huismeester doet dat bij uw woongebouw, als u woont in Buurstede, Catharinahof, De Greven of de Titus Brandsmahof. U ziet het, Sint Joseph heeft zich vernieuwd en verbeterd om u nog beter van dienst te zijn. We blijven ook graag dichtbij u, door herkenbaar en vertrouwd te blijven. We hopen dat dát voor u ook zichtbaar is!

Terug naar overzicht