Vrijwilligers bedankt voor hun inzet


Ook dit jaar nodigde Sint Joseph haar vrijwilligers uit voor een gezellige middag. Het zijn de leden van de huurdersadviesraad, de bewonerscommissies en de beheerders van onze woongebouwen die zich actief inzetten voor een goed leefklimaat voor u. Dat doen ze in hun wooncomplex of directe woonomgeving of door in gesprek te gaan met Sint Joseph over beleidszaken.

Goede traditie
De jaarlijkse vrijwilligersmiddag is een goede traditie van Sint Joseph om haar vrijwilligers te bedanken voor hun werk en betrokkenheid bij hun woon- en leefomgeving. Ze doen het immers uit sociaal oogpunt en worden er niet voor betaald. We proberen er elk jaar een verrassende dag van te maken. Dit jaar was de vrijwilligersmiddag gepland op woensdag 13 december.

Ontvangst bij Heracles
We hebben de genodigden ontvangen in de businesslounge van Heracles Almelo. Ook waren medewerkers van Sint Joseph aanwezig. De wijkbeheerders en huismeesters, de managers Wonen en Vastgoed en directeur-bestuurder Jan Kamst. Stijn de Leeuw was als contactpersoon van de bewonerscommissies de organisator en gastheer van de middag. Op het programma stond een rondleiding door het stadion en een popquiz. Daarna werd een stamppotbuffet geserveerd met aansluitend een grote variatie aan kleuren en smaken toetjes.

Enthousiaste reacties
De vrijwilligers kregen een doosje handgemaakte bonbons mee naar huis van Hofleverancier Bakkerij Koopmans. Het was weer een geslaagde middag, begrepen we uit de vele enthousiaste reacties bij het afscheid. En dat is precies waar we het voor doen en op hoopten!

Fotoreportage openen

Terug naar overzicht