erfafscheiding

Wilt u een erfafscheiding plaatsen dan geven wij de voorkeur aan een groene haag. Wilt u toch een schutting of muur plaatsen? Dan heeft u toestemming nodig van Sint Joseph. De aanleg van een erfafscheiding in de vorm van een schutting of muur heeft namelijk invloed op de woonomgeving. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, die u vindt in onze folder 'Zelf uw woning aanpassen'.

Veel gevraagd over erfafscheiding

Kan ik een schutting krijgen van Sint Joseph?

Algemeen

Sint Joseph levert geen schuttingen. Wilt u zelf een schutting plaatsen dan heeft u toestemming nodig van Sint Joseph. Een aanvraag kunt u indienen via het contactformulier.

Uw wijkbeheerder zal de situatie bij u thuis komen bekijken en u informeren over de voorwaarden waaraan de schutting moet voldoen.

Mag ik mijn schutting vervangen?

Algemeen

U heeft toestemming nodig van Sint Joseph omdat er voorwaarden aan verbonden zijn. Een schutting is bijvoorbeeld niet overal toegestaan. Staat de schutting op de erfgrens? Dan moeten uw buren hiermee ook instemmen. Meer informatie vindt u in onze folder 'Zelf uw woning aanpassen' of neem contact op met uw wijkbeheerder.