Het wijkbeheer van Sint Joseph

Wijkbeheer is voor ons erg belangrijk, het past bij onze motto: 'daar voel je je thuis'. Onze wijkbeheerders zijn elke dag actief in uw wijk en ze willen graag samenwerken met u om ervoor te zorgen dat de buurt schoon, heel en veilig is.

De wijkbeheerders hebben verschillende taken. Ze houden in de gaten of schoonmaakbedrijven, glazenwassers en hoveniers hun werk goed doen, zodat de buurt er altijd netjes uitziet. Als er kleine problemen zijn, lossen ze die snel op, zodat de woonomgeving altijd in goede staat verkeert.

Veiligheid is heel belangrijk voor ons. Onze wijkbeheerders letten zowel op de binnen- als de buitenkant van de woongebouwen. Ze controleren of alles veilig is en zorgen ervoor dat u zich altijd veilig kunt voelen in uw buurt.

Onze wijkbeheerders hebben ook goed contact met de bewonerscommissies en vrijwilligers in de buurt. Ze zorgen ervoor dat iedereen gehoord wordt en dat samenwerking belangrijk is voor een prettige en harmonieuze buurt.

Veel gevraagd over Het wijkbeheer van Sint Joseph

Wie is mijn wijkbeheerder?

Algemeen

Uw wijkbeheerder werkt graag samen met u aan een leefbare omgeving die schoon, heel en veilig is. Spreek uw wijkbeheerder gerust aan als er iets is of als u een vraag heeft. Bellen mag natuurlijk ook. 

Onze wijkbeheerders zijn:

Maarten Kemerink op Schiphorst - m.kemerinkopschiphorst@stja.nl (Schelfhorst, Noorderkwartier, Aalderinkshoek).

Ruud Helthuis - r.helthuis@stja.nl (Sluitersveld, Binnenstad, De Klokkenbelt en Buurstede).

Patrick Zeelen - p.zeelen@stja.nl (Binnenstad, Hofkamp, Ossenkoppelerhoek, Windmolenbroek, De Riet, Nieuwstraatkwartier, Kerstenstraat).

Hoe kan ik melding maken van een mogelijke dakloze persoon in ons appartementencomplex?

Algemeen

U kunt melding maken via het contactformulier. Direct melden bij politie en bij uw wijkbeheerder.

Wat doet de wijkbeheerder?

Algemeen

Uw wijkbeheerder werkt graag samen met u aan een leefbare omgeving die schoon, heel en veilig is. Spreek uw wijkbeheerder gerust aan als er iets is of als u een vraag heeft. Bellen mag natuurlijk ook. 

Waarvoor kan ik terecht bij mijn wijkbeheerder?

Algemeen

Voor het schoon, heel en veilig houden van uw woonomgeving heeft onze wijkbeheerder uw hulp nodig. Spreek uw wijkbeheerder dan ook gerust aan als er iets is of als u iet signaleert in uw straat, buurt of wijk. U kunt bij uw wijkbeheerder ook terecht voor uw vragen, ideeën en klachten. Hij is uw eerste aaspreekpunt in de wijk.

Hoe kan ik helpen om de leefbaarheid in mijn woonomgeving te verbeteren?

Algemeen

Wij zijn blij met uw initiatief en gaan graag met u in gesprek. U kunt een afspraak maken met uw wijkbeheerder. Ook kunt u een aanvraag doen bij ons Betere Buurt Fonds. U leest er hier meer over.