uitschrijven als woningzoekende

Elk jaar ontvangt  u een bericht met de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. Reageert u niet op de mail dan wordt u automatisch uitgeschreven. Wilt u zich per direct uitschrijven, stuurt u dan een e-mail naar info@woonburoalmelo.nl.

Veel gevraagd over uitschrijven als woningzoekende

Ik wil me uitschrijven als woningzoekende. Hoe kan ik dat doen?

Algemeen

Als u zich wilt uitschrijven kunt u uw (uitschrijf)verzoek per mail bij Woonburo Almelo melden. 
Wanneer u uw inschrijving na een jaar niet verlengt, wordt u automatisch uitgeschreven.
Het is niet mogelijk om uzelf via de website uit te schrijven.

Hoe kan het dat ik ben uitgeschreven als woningzoekende?

Algemeen

Er zijn twee mogelijkheden. Als u een woning heeft geaccepteerd, wordt u automatisch uitgeschreven als woningzoekende. Ook schrijven wij u uit als u uw inschrijving bij Woonburo Almelo niet tijdig heeft verlengd.

Mijn inschrijving bij Woonburo Almelo is beëindigd. Hoe komt dat?

Algemeen

Uw inschrijving is een jaar geldig. Na een jaar ontvangt u van Woonburo Almelo bericht met de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. Wanneer u uw inschrijving niet verlengt, wordt u automatisch uitgeschreven en vervalt uw inschrijfduur. 

Ook wordt u uitgeschreven bij acceptatie van een huurwoning zodra het huurcontract is getekend. Staat u ook ingeschreven voor een garage, parkeerplaats of bergruimte en u accepteert een huurwoning, dan blijft u wel ingeschreven voor deze 'overige objecten'. Accepteert u een garage, parkeerplaats of bergruimte, dan wordt u automatisch uitgeschreven voor de 'overige objecten', zodra het huurcontract is getekend. Staat u ook voor huurwoningen ingeschreven dan blijft deze inschrijving wel actief.