Uitschrijven als woningzoekende

Elk jaar ontvangt  u een bericht met de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. Reageert u niet op de mail dan wordt u automatisch uitgeschreven. Wilt u zich per direct uitschrijven, stuurt u dan een e-mail naar info@woonburoalmelo.nl.


Veel gevraagd over uitschrijven als woningzoekende

Ik wil me uitschrijven als woningzoekende. Hoe kan ik dat doen?

Als u zich wilt uitschrijven kunt u uw (uitschrijf)verzoek per mail bij Woonburo Almelo melden. 
Wanneer u uw inschrijving na een jaar niet verlengt, wordt u automatisch uitgeschreven.
Het is niet mogelijk om uzelf via de website uit te schrijven.

Hoe kan het dat ik ben uitgeschreven als woningzoekende?

Er zijn twee mogelijkheden. Als u een woning heeft geaccepteerd, wordt u automatisch uitgeschreven als woningzoekende. Ook schrijven wij u uit als u uw inschrijving bij Woonburo Almelo niet tijdig heeft verlengd.

Mijn inschrijving bij Woonburo Almelo is beëindigd. Hoe komt dat?

Uw inschrijving is een jaar geldig. Na een jaar ontvangt u van Woonburo Almelo bericht met de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. Wanneer u uw inschrijving niet verlengt, wordt u automatisch uitgeschreven en vervalt uw inschrijfduur. 

Ook wordt u uitgeschreven bij acceptatie van een huurwoning zodra het huurcontract is getekend. Staat u ook ingeschreven voor een garage, parkeerplaats of bergruimte en u accepteert een huurwoning, dan blijft u wel ingeschreven voor deze 'overige objecten'. Accepteert u een garage, parkeerplaats of bergruimte, dan wordt u automatisch uitgeschreven voor de 'overige objecten', zodra het huurcontract is getekend. Staat u ook voor huurwoningen ingeschreven dan blijft deze inschrijving wel actief.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag