Afrekening servicekosten 2018

Wanneer u servicekosten betaalt voor uw woning ontvangt u in maart of april een brief van ons met daarin de afrekening over het jaar 2018. In deze brief geven wij aan wat de werkelijke kosten zijn voor de geleverde diensten in 2018.

Te veel / te weinig betaald
Het kan zijn dat u van ons een bedrag terugkrijgt, omdat de betaalde voorschotten voor de geleverde diensten hoger zijn dan de werkelijke kosten. In dat geval hoeft u niets te doen. Wij maken het teveel betaalde bedrag aan u over. Het kan echter ook zijn dat u een bedrag moet na-betalen, wanneer de werkelijke kosten hoger zijn dan de betaalde voorschotten. In dat geval incasseren wij het bedrag automatisch of verzoeken wij u het bedrag aan ons over te maken.

Rekeningnummer
Is het rekeningnummer vermeld in de brief onjuist, laat ons dit dan weten. Dit kan door ons een e-mail te sturen.

Meer informatie
Meer informatie over servicekosten kunt u vinden op de pagina servicekosten of maak gebruik van de zoekfunctie bovenin het scherm. Niet gevonden wat u zocht? Stel dan hier uw vraag. Vermeld in dit formulier dat het om een vraag over de servicekosten gaat. Uw vraag komt dan het snelst bij de juiste medewerker terecht. 

Terug naar overzicht