Afstudeerder gezocht

We zoeken een zelfstandige, creatieve doorpakker die de komende maanden deel wil uitmaken van het team beleid en zijn/ haar tanden wil zetten in de verhuurbaarheid van onze parkeerplaatsen.

Sint Joseph heeft ruim 1.000 parkeerplaatsen, verdeeld over bijna 30 locaties in Almelo. Het type parkeerplaats varieert van overdekte plaatsen in parkeergarages tot plaatsen op maaiveldniveau (met parkeerbeugel, slagboom of vrij toegankelijk). De verhuur van een deel van de parkeerplaatsen verloopt al jaren moeizaam. Er is sprake van relatief veel leegstand. We hebben ervaren dat het niet eenvoudig is dit terug te dringen. De leegstandscijfers blijven hoog. Gevolg is dat we jaarlijks huur mislopen. Daarom zoeken we iemand die een goede analyse maakt van de oorzaken van de leegstand en die ons adviseert over een goede aanpak zodat we meer parkeerplaatsen verhuren.

Onderzoeksvragen (voorlopig)
Je maakt natuurlijk je eigen onderzoeksopzet. De vragen waar wij op dit moment zelf aan denken zijn:

  • Waarom zijn parkeerplaatsen niet verhuurd? Wat zijn de oorzaken?
  • Op welke manieren kan Sint Joseph de verhuur en het beheer van parkeerplaatsen verbeteren?
  • Wat willen gemeente, bewoners, gebruikers en omwonenden?

Lees hier de volledige opdrachtomschrijving.

Reageren
Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar Stijn de Leeuw (s.deleeuw@stja.nl). Vermeld in je mail welke opleiding je doet en vertel kort waarom jij dé afstudeerder bent voor deze opdracht. Wil je eerst meer weten? Je mag Stijn ook eerst even bellen: 0546 87 58 00.