Cadeautje voor onze huurders - 100-jarig jubileum samen vieren

Op 24 november 2019 bestaan wij 100 jaar. Een bijzondere verjaardag die wij graag samen met onze huurders, samenwerkingspartners en medewerkers vieren. Dit doen wij onder meer door alle huurders persoonlijk een cadeautje te overhandigen.

Op pad
Onze medewerkers gaan van 11 tot 23 november op pad om de huurders persoonlijk een cadeautje te overhandigen. Is een huurder niet thuis, dan gaat het pakketje door de brievenbus. We kiezen bewust voor het zelf rondbrengen van de cadeautjes. Het zelf overhandigen van het pakketje zorgt voor een contactmoment en is voor ons waardevol.

Cadeautje
De inhoud van het cadeautje houden wij graag nog als verrassing. Wel laten wij u weten dat in tien van de cadeautjes een ‘gouden ticket’ zit. Dit gouden ticket kunnen de tien huurders op 28 november inwisselen voor een waardebon ter waarde van € 100,00. Met dit cadeautje willen wij onze honderdste verjaardag met alle huurders vieren. De wens voor een cadeautje voor alle huurders is door de huurders zelf aangegeven via een huurdersenquête eerder dit jaar.

Samen vieren
Naast de activiteit voor onze huurders organiseren we een jubileumbijeenkomst met onze samenwerkingspartners. Mede dankzij de samenwerking met andere organisaties zijn wij in staat onze woningen te onderhouden en te beheren en de leefomgeving zo prettig mogelijk te maken en houden. Directeur-bestuurder Claudia Beumer bezoekt verder dit jubileumjaar nog diverse huurders voor een ‘verjaardagsbezoek’.

Terug naar overzicht