Feestelijke heropening Theresiahof Bornerbroek

Een betere dag om de Theresiahof in Bornerbroek te heropenen, was er niet. Op de Dag van de Zorg heropenden TriviumMeulenbeltZorg en Sint Joseph het gemoderniseerde woonzorgcomplex. Dit gebeurde op een feestelijke en symbolische wijze. De oudste bewoner en de langst wonende bewoner scheurden samen met wethouder Eugène van Mierlo de poster voor de ingang kapot om zo de locatie te heropenen.

Genodigden
Genodigden kregen de mogelijkheid om de locatie te bekijken. Wethouder Eugène van Mierlo was namens de gemeente Almelo aanwezig en sprak de bewoners en genodigden toe. Net als Willy Belshof en Martine Dijkstra van TriviumMeulenbeltZorg, Bart Oude Wolbers van Bouwonderneming Oude Wolbers Vastgoedprojecten en onze Claudia.

Bij de tijd!
Dankzij het nodige onderhoud, verbeteringen op het gebied van (brand)veiligheid en vervanging van meubilair, vloerbedekking, keukens, gordijnen en meer is de Theresiahof weer helemaal van deze tijd en klaar voor de toekomst. De bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn blij met het resultaat.

Open huis zaterdag 14 mei van 11.00 - 15.00 uur
Er is hard gewerkt de afgelopen maanden. Zelf zien hoe het is geworden? Kom dan zaterdag 14 mei tussen 11.00 en 15.00 uur naar het Open Huis van de Theresiahof (11) in Bornerbroek. Iedereen is van harte welkom!