Gouden ticket winnaars nemen prijs in ontvangst

Donderdagavond 28 november vulde de kantine van ons kantoor zich met de 'gouden ticket winnaars'. In tien van de bezorgde chocoladerepen zat een gouden ticket. Dit ticket leverde bij inlevering een cadeaukaart ter waarde van € 100,- op. 

Winnende bewoners
Verrast, blij en vol waardering kwamen de bewoners bij Sint Joseph. Waardering spraken ze uit voor de persoonlijke bezorging van de cadeaus. De verrassing was bij velen groot toen bleek dat zij een van de tien gouden tickets in de wikkel hadden. Tijdens de persoonlijke uitreiking van de cadeaukaart en een bos bloemen sprak Claudia Beumer (directeur-bestuurder) de groep bewoners toe. 

Ze vertelde kort over het ontstaan en de historie van Sint Joseph. Ook vertelde ze iets meer over waar Sint Joseph nu mee bezig is en dat Sint Joseph zich inzet om de kwaliteit van woningen, buurten en wijken te verbeteren. Iedere winnaar mocht vervolgens naar voren komen om de prijs in ontvangst te nemen. In een kort vraaggesprek werd verteld waar in Almelo de bewoners wonen, hoe ze de woning en buurt ervaren en meer. Het was een informele en vooral prettige bijeenkomst met zeven van de tien gouden ticket winnaars.  

Loting notaris
Zeven van de tien winnende bewoners waren aanwezig tijdens de uitreiking van de cadeaukaarten. Van één bewoner was bekend dat hij niet aanwezig kon zijn. Met de twee andere gouden ticket winnaars neemt Sint Joseph contact op. De gegevens van de winnaars zijn bij Sint Joseph bekend omdat de loting van de tien gouden tickets door een notaris is gebeurd. Deze heeft op basis van een cijfermatige loting de tien huurders getrokken. We doen ons best om ook de laatste twee bewoners de prijs te overhandigen. 

De gouden ticket winnaars met helemaal rechts Claudia Beumer (directeur-bestuurder Sint Joseph).

Terug naar overzicht