Maatregelen coronavirus

Het coronavirus (COVID 19) heeft Nederland en ook Almelo bereikt. Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat het virus onze huurders en medewerkers bereikt. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen.

Kantoor blijft voorlopig gesloten
Ons kantoor is gesloten en alleen op afspraak te bezoeken. Voor het inleveren/ophalen van sleutels en het ondertekenen van huurcontracten maken we gebruik van ons loket aan de zijkant van ons gebouw. Ook dit gebeurt op afspraak. Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar. Onze reactietijd kan iets langer zijn dan gebruikelijk. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Voor huurders
Reparatieverzoeken geeft u telefonisch of via het contactformulier op onze website aan ons door. Het zelf inplannen van reparaties is tijdelijk niet mogelijk. Alleen dringende reparaties voeren wij direct uit. Denk hierbij aan een gaslek, waterschade, een defecte lift of het uitvallen van een cv. Op dit moment onderzoeken wij of we ook niet dringende reparatieverzoeken en andere werkzaamheden kunnen en willen uitvoeren na 28 april. Uiteraard op een veilige manier (protocol Veilig Samen Doorwerken) en met toestemming van huurders. Zodra hier meer over bekend is, melden we dat. 

Woninginspecties en -opnames voeren onze medewerkers alleen uit. Huurders zijn hier niet bij aanwezig.We gaan tijdelijk niet op huisbezoek en intakegesprekken vinden telefonisch plaats. Onderhoudswerkzaamheden aan woningen doen we alleen in dringende gevallen. Onze huismeester is tijdelijk niet in het complex aanwezig. 

Vraag-antwoord
Op onze website kunt u zoeken op het woord 'corona' in de zoekbalk. U krijgt dan verschillende vragen met antwoorden te zien. Vragen over of het planmatig onderhoud wel of niet doorgaat, over huurbetalingen, over het bezichtigen van woningen en meer. Staat uw vraag er niet tussen? Belt u ons of mail ons uw vraag: 0546 87 58 00 of via het contactformulier

Financiële problemen door crisis
Zorgt de coronacrisis ervoor dat u de huur niet meer (volledig) kunt betalen? Neem contact met ons op. Samen bespreken we wat mogelijk is. Bel ons op nummer 0546 87 58 00.

Onze medewerkers
Voor onze medewerkers geldt dat zij vanuit huis gaan werken. In ons kantoor is een klein aantal medewerkers aanwezig. Telefonisch en per mail zijn onze medewerkers wel bereikbaar.  

Algemene richtlijnen
Heeft u ziekteverschijnselen (verkoudheidsklachten en koorts) blijft u dan thuis en neem telefonisch contact op met uw huisarts wanneer u het vermoeden heeft dat het corona kan zijn.

  • >> Blijf thuis.
  • >> Houd minimaal anderhalve meter afstand van elkaar
  • >> Was regelmatig uw handen.
  • >> Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • >> Gebruik papieren zakdoekjes.
  • >> Vermijd zoveel mogelijk sociale contacten
  • >> Schud geen handen
  • >> Zorg goed voor uzelf en elkaar

Al deze maatregelen gelden in ieder geval tot 20 mei. De maatregelen worden bijgesteld of verlengd wanneer dat nodig is. 

Update dinsdag 21 april

Afbeelding van Corine Matser

Afbeelding van: Corine Matser

Terug naar overzicht