Nomineer uw Beste Buur!

Ook dit jaar, voor de zevende keer op rij, zetten Sint Joseph en Beter Wonen de Beste Buur in de schijnwerpers. Deze titel is bedoeld om de stille krachten in onze buurten en wijken te eren: diegenen die altijd klaarstaan voor anderen. Huurders van Sint Joseph of Beter Wonen kunnen hun Beste Buur gedurende de maanden juli en augustus nomineren. Alle genomineerden krijgen een bezoekje op Nationale Burendag, zaterdag 28 september.

Wat is een Beste Buur?

Sint Joseph en Beter Wonen vinden noaberschap en een sociaal en veilig leefklimaat heel belangrijk. Dit zorgt ervoor dat mensen langer zelfstandig kunnen wonen, vermindert eenzaamheid en vergroot het woongeluk. Mensen die zich inzetten voor een prettige woonomgeving en noaberschap uitdragen verdienen erkenning. Daarom krijgen alle genomineerden op Nationale Burendag een bedankje als blijk van waardering.

Uw buur nomineren?

Bent u huurder bij Sint Joseph of Beter Wonen, en is uw buur dat ook? Dan kunt u in de gehele maanden juli en augustus uw buur nomineren als Beste Buur. Dit doet u door tussen 1 juli en 1 september een e-mail te sturen naar communicatie@beterwonen.nl. Vermeld in de mail uw adres, het adres van uw Beste Buur en waarom deze persoon zo’n geweldige buur is.

Alle genomineerden worden op Nationale Burendag in het zonnetje gezet, want iedere buur die voor een ander klaarstaat is natuurlijk een Beste Buur!