Planmatig onderhoud 2020

Benieuwd welk onderhoud wij dit jaar gaan uitvoeren? U vindt het terug in het overzicht Planmatig onderhoud 2020. In dit overzicht staan per complex de adressen waar wij dit jaar onderhoud uitvoeren. U ziet hier ook om welk onderhoud het gaat.  

Dagelijks en planmatig onderhoud
Elke dag werken wij aan het onderhoud van onze woningen. Naast het dagelijkse onderhoud (reparatieverzoeken en eventueel onderhoud na huuropzegging) beoordelen wij jaarlijks bij welke woningen en bedrijfsruimten onderhoud nodig is Dat kan bijvoorbeeld een schilderbeurt, vervangen van dakbedekking of vervanging van een cv-ketel zijn.

Overzicht
In het overzicht kunt u per wijk, straat en huisnummer zien welk onderhoud wij in 2020 gepland hebben. Mocht er onderhoud aan uw woning gepland staan, dan laten wij u op tijd per e-mail of brief weten wanneer het onderhoud wordt uitgevoerd.

De lijst is zo compleet mogelijk opgesteld. Toch kunnen er in de loop van het jaar nog complexen toegevoegd worden. Ook kunnen er omstandigheden zijn die aanpassing van de lijst nodig maken. Op de lijst staan de groot onderhoudsprojecten niet vermeld. Bewoners van woningen waar wij groot onderhoud willen uitvoeren, ontvangen op tijd een e-mail of brief wanneer het onderhoud uitgevoerd wordt.

Terug naar overzicht