Praat mee over aardgasvrij Aalderinkshoek!

De gemeente Almelo heeft een subsidie gekregen vanuit het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW). Deze subsidie zet de gemeente in om delen van de wijk Aalderinkshoek aardgasvrij te maken. Op dit moment onderzoekt de gemeente met verschillende partijen (waaronder woningcorporaties en Cogas)  welke mogelijkheden er zijn om de wijk  aardgasvrij te maken. Dit doen zij samen met de bewoners van deze wijk. Met het Buurtteam kunnen bewoners (huurders en kopers) meepraten over het aardgasvrij maken van woningen/gebouwen. 

Praat en denkt u mee? 
Welke oplossingen zijn er, wat is er nodig, waar heeft u als bewoner behoefte aan? Denk en praat mee in het Buurtteam. Meerdere bewoners doen dit al, maar er is  ruimte voor meer bewoners. Samen met Buurkracht en de gemeente Almelo onderzoeken de wijkbewoners welke aardgasvrije mogelijkheden passen bij de woningen in de wijk.

Aanmelden voor het Buurtteam Aalderinkshoek
U kunt zich aanmelden als deelnemer voor het Buurtteam via Buurkracht. Neem hiervoor contact op met buurtbegeleider Rutger ter Horst via 06 21 30 58 62 of rutger@buurkracht.nl.

Lees hier meer over het Buurtteam én over de isolatiebeurs die op 31 mei plaatsvindt in Aalderinkshoek!