Vacature: bestuurssecretaris/ directiesecretariaat

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

24-36 uur per week 

 Jij voelt je thuis bij Sint Joseph. Je werkt samen met je collega’s om de huurders zich net zo thuis te laten voelen in hun sociale huurwoning. Je past in een omgeving waar veel gebeurt en bent op zoek naar een baan waarin je van betekenis bent voor de samenleving in Almelo. Wil jij bestuurssecretaris worden of ben je dit al? Zoek je een werkomgeving met een mooi maatschappelijk doel? Lees dan verder. 

Wat jij gaat doen 
Jij bent of groeit in de rol als de inhoudelijke en procesmatige sparringpartner en adviseur van Claudia, onze directeur-bestuurder, in de breedste zin van het woord. Jij verzorgt beleidsmatige werkzaamheden en bewaakt de kwaliteit van de besluitvorming binnen Sint Joseph. Je zorgt er ook voor dat de vergaderingen van de Raad van Commissarissen, het bestuur en het managementteam zijn voorbereid en vastgelegd. Daarnaast ben je de secretaris en ondersteuner van de Raad van Commissarissen van Sint Joseph. 

Jij draagt “good governance” uit en neemt je collega’s mee in de invulling hiervan. Je hebt scherp in beeld wat onze strategische doelstellingen zijn en zorgt dat de bijbehorende planning wordt gehaald. Je hebt een scherpe visie en kijkt met een frisse blik naar de werkprocessen en voert verbeteringen door. Je gaat hiermee aan de slag, samen met je collega's. Je participeert in netwerken, zodat je weet wat de actuele ontwikkelingen zijn op volkshuisvestelijke thema’s. Hierdoor weet jij wat er speelt en lever je een bijdrage op de langetermijnvisie en belangrijke besluiten van Sint Joseph.  

Voordelen voor jou 
Sint Joseph, daar voel je je thuis! En jij niet alleen. Onze huurder voelt zich thuis in zijn sociale huurwoning. Daar zorgen jij en je andere 70 leuke en kundige collega’s voor. Om jouw collega’s te leren kennen, ga jij tijdens je inwerkperiode met een deel van die collega’s persoonlijk kennismaken met een kop koffie of thee. Je maakt een wandeling langs onze woningen met de wijkbeheerder. Je leert onze huurders kennen door samen met één van onze vakmannen mee op de bus te gaan.  

Jouw ontwikkeling is belangrijk. Jij zorgt dat jouw wensen en doelen behaald worden. Elk jaar is er € 900,- opleidingsbudget beschikbaar voor persoonlijke opleidingswensen die misschien niet helemaal bij je werk passen. Heb je voor je werk een opleiding nodig? Dat ga je gewoon doen en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt! 

Bij ons is een fulltime werkweek 36 uur. Je werkt waar en wanneer dat het beste uitkomt. Het gaat om een goede werk-privé balans. De laptop en telefoon, die krijg je natuurlijk van ons.  

Jij hebt in huis 

  • Een HBO en/of WO werk- en denkniveau 
  • Soepele schrijfvaardigheden 
  • Eventueel kennis van en ervaring met bestuurlijke processen en vraagstukken op het terrein van volkshuisvesting en woningmarkt 

Jouw arbeidsvoorwaarden 
Die zijn op basis van de CAO Woondiensten 2024. Jouw functie is ingeschaald in schaal K. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen de € 4.804,- en € 6.493, - op basis van een 36-urige werkweek.  

Je pensioenregeling is geregeld via SPW, meer dan 2/3de van de pensioenpremie wordt door Sint Joseph betaald. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding. Daarnaast heb je jaarlijks de mogelijkheid vier extra weken aan vakantiedagen bij te kopen, bovenop de 218,6 vakantie-uren die je jaarlijks opbouwt op basis van een 36-urige werkweek.   

Kopje koffie of thee?  
Ben jij net zo nieuwsgierig naar ons, als wij naar jou? Stuur je reactie vóór dinsdag 9 april naar sollicitatie@stja.nl. Voor inhoudelijke vragen bel je met Claudia Beumer, directeur-bestuurder, 06-30 43 31 64. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Liset Lucassen, HR-adviseur, 06-82 24 49 11. 

Gesprekken 
Wij hebben alvast ruimte gemaakt in onze agenda’s om kennis te maken op maandagmiddag 15 april en een eventueel tweede gesprek op donderdagochtend 18 april. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.