Vacature financieel medewerker (mbo+)

Debiteuren, crediteuren, service-afrekeningen en dan bij een woningcorporatie in een stad met ambitie en uitdagingen. Kom jij ons team financiën versterken?

Een dag als financieel medewerker bij Sint Joseph
Je dagelijkse workout zit standaard in het dagprogramma. De klim naar de derde verdieping van het kantoor zorgt dat je dat eerste bakje koffie of thee wel verdiend hebt. Natuurlijk is ons gebouw toegankelijk voor iedereen en is er ook een lift. Dat bakkie koffie of thee haal je zelf. Onderweg groet je de al aanwezige vroege vogels. Je logt in en haalt de bankafschriften binnen. Hierna verwerk je de ontvangsten en zorg je dat de juiste bedragen bij de juiste huurders worden afgeboekt.
Je ziet de nodige facturen die ingeboekt moeten worden. Eerst even kijken wat er nog meer in de mailboxen zit. Je krijgt door dat huurders van een onderhoudscomplex een vergoeding uitbetaald moeten krijgen en maakt hiervoor de uitgaande facturen en de bankoverschrijvingen aan. De facturen moeten in Viewpoint en je ziet dat je nog wat collega’s aan de jas moet trekken om hun goedkeuringen te geven op facturen. Je wilt wel dat ze op tijd betaald worden. Je belt nog even met een leverancier over een ontvangen factuur. Die lijkt niet te kloppen. Wel even controleren natuurlijk. Voor je het weet is de dag voorbij en sluit je met een tevreden gevoel de werkdag af.

Ben jij onze nieuwe financieel medewerker? Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en reageer voor 6 februari.