Vacature: medewerker frontoffice/klant contact center 20 tot 24 uur per week

medewerker frontoffice/klant contact center 20 tot 24 uur per week

Jij voelt je thuis bij Sint Joseph. Je werkt samen met je collega’s om de huurders zich net zo thuis te laten voelen in hun sociale huurwoning. Je past in een omgeving waar veel gebeurt en bent op zoek naar een baan waarin je van betekenis bent voor de samenleving in Almelo. Wil jij hét gezicht zijn van onze organisatie? Zoek je een werkomgeving met een mooi maatschappelijk doel? Lees dan verder.

Wat jij gaat doen
Jij bent, samen met je collega’s van team frontoffice, verantwoordelijk voor het eerste klantcontact. Dit klantcontact kan zijn, doordat mensen aan de balie komen, met ons bellen of een mail sturen. Jij staat op een vriendelijke en professionele manier onze klanten te woord en handel de vragen naar tevredenheid af. Wat voor soort vragen dit zijn? Woningzoekenden willen bijvoorbeeld weten hoe ze in aanmerking komen voor een huurwoning. Klanten hebben vragen over reparaties in hun woning, regelgeving, huurbetalingen en wijzigingen waarmee zij te maken krijgen. Bij moeilijke klantvragen verwijs je de klant door naar een gespecialiseerde collega. Bij dit werk is een goede administratie belangrijk. Informatie van klanten en woningzoekenden registreer je zorgvuldig en op de juiste plek in ons geautomatiseerde systeem.

Voordelen voor jou
Sint Joseph, daar voel je je thuis! En jij niet alleen. Onze huurder voelt zich thuis in zijn sociale huurwoning. Daar zorgen jij en je andere 70 leuke en kundige collega’s voor. Om jouw collega’s te leren kennen, ga jij tijdens je inwerkperiode met een deel van die collega’s persoonlijk kennismaken met een kop koffie of thee. Je maakt een wandeling langs onze woningen met de wijkbeheerder. Je leert onze huurders kennen door samen met één van onze vakmannen mee op de bus te gaan.

Jouw ontwikkeling is belangrijk. Jij zorgt dat jouw wensen en doelen behaald worden. Elk jaar is er € 900,- opleidingsbudget beschikbaar voor persoonlijke opleidingswensen die misschien niet helemaal bij je werk passen. Heb je voor je werk een opleiding nodig? Dat ga je gewoon doen en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt!

Bij ons is een fulltime werkweek 36 uur. Je werkt waar en wanneer dat het beste uitkomt. Het gaat om een goede werk-privé balans. De laptop en telefoon, die krijg je natuurlijk van ons.

Jij hebt in huis

  • Een MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in een functie met klantcontact.
  • Bedreven in het werken met (klant)informatiesystemen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Die zijn op basis van de CAO Woondiensten 2024. Jouw functie is ingeschaald in schaal F. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen de € 3.114,- en € 3.892, - op basis van een 36-urige werkweek.

Je pensioenregeling is geregeld via SPW, meer dan 2/3de van de pensioenpremie wordt door Sint Joseph betaald. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding. Daarnaast heb je jaarlijks de mogelijkheid vier extra weken aan vakantiedagen bij te kopen, bovenop de 189,8 vakantie-uren die je jaarlijks opbouwt op basis van een 36-urige werkweek.

Kopje koffie of thee?
Ben jij net zo nieuwsgierig naar ons, als wij naar jou? Stuur je reactie vóór dinsdag 2 juli naar sollicitatie@stja.nl. Voor inhoudelijke vragen bel, mail of app je met Evelien Schurink, coördinator wonen, 06-41 22 62 97 of e.schurink@stja.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Liset Lucassen, HR-adviseur, 06-82 24 49 11 of l.lucassen@stja.nl.

Gesprekken
Wij hebben alvast ruimte gemaakt in onze agenda’s om kennis te maken op dinsdag 9 juli en een eventueel tweede gesprek op dinsdagmiddag 16 juli.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs