Vacature: projectleider vastgoed 32-36 uur per week

Projectleider vastgoed 32-36 uur per week 

Jij voelt je thuis bij Sint Joseph. Je werkt samen met je collega’s om de huurders zich net zo thuis te laten voelen in hun woning. Ben jij een ervaren Projectleider? Zoek je een werkomgeving met een uitdagende vastgoedopgave en een baan waarin je van betekenis bent voor de inwoners in Almelo? Lees dan verder. 

Wat jij gaat doen 
Almelo is in beweging, een enorme woningbouwopgave wacht op jou! Jij managet verschillende projecten. Het gaat hierbij om nieuwbouw- en renovatieprojecten en om de integrale samenhang hierin. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, toetsen, voorbereiding en realiseren van projecten. Je onderhoudt fijne contacten met onze samenwerkingspartners, zoals de gemeente, collega corporatie en andere stakeholders. Dit  doe je vanuit een integrale blik en je weet daarbij wat nodig is om jouw project te laten slagen.  
 
Om je een beeld te geven van de werkzaamheden, kun je denken aan: 

 • Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken 
 • Invulling geven aan de kaders en randvoorwaarden 
 • Contracteren van partijen 
 • Opstellen van het programma van eisen 
 • Zorgdragen voor de benodigde vergunningen  
 • Verantwoordelijk voor de voortgang van het project, het budget, de kwaliteit en risico’s 
 • Opleveren van projecten volgens de afspraken 

Jij hebt scherp in beeld welke korte en lange termijn effecten de verschillende projecten hebben op onze begroting en vastgoedportefeuille. Je kijkt met een frisse blik naar onze werkprocessen en voert verbeteringen door. Je gaat hier meteen mee aan de slag, samen met je collega's. Jij komt met nieuwe ideeën en innovaties? Dat vinden we tof!  

Voordelen voor jou 
Sint Joseph, daar voel je je thuis! En jij niet alleen. Onze huurder voelt zich thuis in zijn sociale huurwoning. Daar zorgen jij en je andere 70 leuke en kundige collega’s voor. Om jouw collega’s te leren kennen, ga jij tijdens je inwerkperiode met een deel van die collega’s persoonlijk kennismaken met een kop koffie of thee. Je maakt een wandeling langs onze woningen met de wijkbeheerder. Je leert onze huurders kennen door samen met één van onze vakmannen mee op de bus te gaan.  

Jouw ontwikkeling is belangrijk. Jij zorgt dat jouw wensen en doelen behaald worden. Elk jaar is er € 900,- opleidingsbudget beschikbaar voor persoonlijke opleidingswensen die misschien niet helemaal bij je werk passen. Heb je voor je werk een opleiding nodig? Dat ga je gewoon doen en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt! 

Bij ons is een fulltime werkweek 36 uur. Je werkt waar en wanneer dat het beste uitkomt. Het gaat om een goede werk-privé balans. De laptop en telefoon, die krijg je natuurlijk van ons.   

Jij hebt in huis 

 • Een HBO werk- en denkniveau 
 • Ervaring als projectleider in nieuwbouw en renovatieprojecten 
 • Kennis van bouwkunde en vastgoedmanagement 
 • Je bent een teamspeler en krijgt mensen om jou heen in beweging. 
 • Organisatiesensitiviteit 

Jouw arbeidsvoorwaarden 
Die zijn op basis van de CAO Woondiensten 2024. Jouw functie is ingeschaald in schaal K. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen de € 4.804,- en € 6.493, - op basis van een 36-urige werkweek.  

Je pensioenregeling is geregeld via SPW, meer dan 2/3de van de pensioenpremie wordt door Sint Joseph betaald. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding. Daarnaast heb je jaarlijks de mogelijkheid vier extra weken aan vakantiedagen bij te kopen, bovenop de 218,6 vakantie-uren die je jaarlijks opbouwt op basis van een 36-urige werkweek.   

Kopje koffie of thee?  
Ben jij net zo nieuwsgierig naar ons, als wij naar jou? Stuur je reactie vóór maandag 1 juli naar sollicitatie@stja.nl. Voor inhoudelijke vragen app, mail of bel je met Jasper, 06-82 05 88 00 of j.vanzanten@stja.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Liset, HR-adviseur, 06-82 24 49 11 of l.lucassen@stja.nl.

Gesprekken 
Wij hebben alvast ruimte gemaakt in onze agenda’s om kennis te maken op donderdag 4 juli en een eventueel tweede gesprek op maandagochtend 8 juli. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.