Vernieuwde woningen Franciscanessenhof te huur

Natuurlijk wonen vlakbij het centrum van Almelo
Het vernieuwde woongebouw de Franciscanessenhof in Almelo verwelkomt graag nieuwe bewoners. De werkzaamheden zijn bijna afgerond en de leegstaande woningen biedt Sint Joseph weer te huur aan. Woningzoekenden van 65 jaar en ouder worden uitgenodigd om te reageren.

Aavisie was op bezoek bij de Franciscanessenhof en maakte deze reportage. Hiermee geven we u een kijkje in en rondom de Franciscanessenhof.

34 tweekamer appartementen
De Franciscanessenhof telt 34 tweekamer appartementen (woonkamer, open keuken, slaapkamer, douche/toiletruimte en een bergruimte) en is voorzien van een lift, een aparte scootmobielberging, een ruim en licht atrium en op de verdieping hebben de woningen zeer ruime balkons. De omgeving kenmerkt zich door veel groen, een naastgelegen zorgcomplex, het Naturhus en het centrum van Almelo op loopafstand.

Vernieuwd, verbeterd en bij de tijd
Het gebouw en de woningen zijn dit jaar flink onder handen genomen. Zo zijn onder meer de badkamers en keukens vernieuwd, is de brandveiligheid verbeterd, is er geschilderd, zijn gevels gereinigd, de balkons vergroot, zonnepanelen geplaatst, is het gebouw beter geïsoleerd en is er een aparte stalling voor scootmobielen gemaakt. Dankzij deze werkzaamheden is de Franciscanessenhof weer bij de tijd en goed geschikt voor de iets oudere bewoners.

Een woning in de Franciscanessenhof huren?
De beschikbare woningen komen op de website van het Woonburo Almelo (www.woonburoalmelo.nl). Om te reageren op een woning moet iemand ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven kan ook via deze website.

Meer informatie
Meer weten over de Franciscanessenhof of een keer een woning bekijken? Neem contact op met Sint Joseph: 0546 87 58 00 of info@stja.nl.