Voortgang De Klokkenbelt

De transformatie van De Klokkenbelt is bijna afgerond. Het Gezondheidscentrum heeft haar deel van het gebouw in gebruik genomen. De woningen en ruimtes voor InteraktContour zijn ook klaar. Door de coronacrisis is de verhuizing van InteraktContour uitgesteld. Op dit moment zijn er nog werkzaamheden aan het buitenterrein (beplanting, bewegwijzering).

Seniorenappartementen
Voor de 18 seniorenappartementen die Sint Joseph verhuurt, geldt dat wij hier de badkamers nog gaan vernieuwen. Deze werkzaamheden staan gepland om dit jaar uit te voeren. Nadat de badkamers vernieuwd zijn, gaan wij de nu leegstaande woningen (9 op dit moment) te huur aanbieden. De verwachting is dat we in het najaar van 2020 de woningen via het Woonburo Almelo aanbieden. Een precieze datum kunnen wij nu nog niet noemen.

Reageren op woningen De Klokkenbelt
Om een woning in De Klokkenbelt te huren, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonburo Almelo. Zodra de woningen op de website van Woonburo Almelo worden aangeboden, reageert u op de woning. Nadat de reactietermijn sluit wordt er automatisch een selectie gemaakt op basis van inschrijfduur in combinatie met het inkomen en passend toewijzen. Op die manier ontstaat er een eerlijke rangorde. Meer informatie over de woningtoewijzing in Almelo leest u hier.

Terug naar overzicht