Huisbezoeken en gesprekken

Door de anderhalve meter maatregel gaan we voorlopig niet op huisbezoek. Ook plannen we weinig fysieke afspraken met huurders/woningzoekenden op ons kantoor.

Huisbezoeken en gesprekken
We gaan tijdelijk niet op huisbezoek. (Intake)gesprekken vinden waar mogelijk telefonisch plaats. Onze wijkbeheerders maken wel hun rondes door de wijken. Waar nodig bellen zij met huurders om bijvoorbeeld situaties van overlast te bespreken. Onze medewerkers van huurincasso en maatschappelijk beheer voeren gesprekken waar mogelijk telefonisch en waar gewenst fysiek bij ons op kantoor. Deze gesprekken vinden dan plaats in spreekkamers die wij hebben aangepast op de coronamaatregelen. Zo hebben wij plexiglas platen opgehangen en reinigen wij de ruimtes voor en na iedere afspraak. 

Voor een gesprek met onze medewerkers van huurincasso en maatschappelijk beheer geldt dat wij een afspraak met u maken. U komt dan op het afgesproken moment naar ons kantoor. Ons kantoor is iedere werkdag 's ochtends van 9.00 - 12.00 uur geopend. U meldt zich dan bij onze balie. Heeft u 's middags een afspraak, dan drukt u op de bel bij onze voordeur.

Financiële problemen door crisis
Zorgt de coronacrisis ervoor dat u de huur niet meer (volledig) kunt betalen? Neem contact met ons op. Samen bespreken we wat mogelijk is. Bel ons op nummer 0546 87 58 00.