Reparaties en onderhoud

Vanaf 18 mei voeren wij alle reparaties weer uit en pakken wij ook het (contract)onderhoud weer op.

Reparatieverzoeken geeft u telefonisch (0546 87 58 00) of via het contactformulier op onze website aan ons door. Het zelf inplannen van reparaties is tijdelijk niet mogelijk. Vanaf 18 mei voeren wij, samen met onze partners, alle reparaties weer uit; dringende en niet-dringende reparaties. Wij werken met deze lijst waarop staat wat dringende reparaties zijn.

Het (contract)onderhoud in de woningen gaan wij ook weer uitvoeren. Denk dan aan onderhoud cv-installaties, mechanische ventilatie, etc. Het is voor u en ons belangrijk dat deze werkzaamheden ook weer uitgevoerd worden.

Veilig doorwerken
De reparaties en het onderhoud voeren wij en onze partners op een zo veilig mogelijke manier uit. Wij nemen verschillende maatregelen. En wij vragen u om uw medewerking. Telefonisch vertellen wij u meer over de werkwijze en wij sturen u deze instructiekaart toe. Merkt een vakman dat bewoners toch ziek zijn of zich niet aan de 1,5 meter afstand houden, dan stopt hij met het werk.

Belangrijke voorwaarde voor het uitvoeren van werkzaamheden in uw woning, is dat u en uw huisgenoten toestemming geven voor het uitvoeren ervan.