Woning huren / opzeggen

Het opzeggen en huren van woningen gaat door. De manier waarop hebben wij wel aangepast. Voor een overzicht van het actuele woningaanbod verwijzen wij u naar de website van Woonburo Almelo.

Woningaanbod
Voor een overzicht van het actuele woningaanbod verwijzen wij u naar de website van Woonburo Almelo. Op deze website vindt u het actuele aanbod huurwoningen van Beter Wonen en Sint Joseph Almelo. Reageren op een woning kan digitaal wanneer u ingeschreven staat als woningzoekende. Wilt u weten hoe dit werkt, kijk dan even op deze pagina.  

Nieuwe woning huren
Heeft u gereageerd op een woning en mag u de woning bezichtigen, dan kan dit zodra de woning leeg is. De leegstaande woning bekijkt u dan alleen. Dus zonder aanwezigheid van een medewerker van Sint Joseph. De sleutels van de woning haalt u op bij ons loket. Hiervoor maken wij een afspraak met u.

Huur opzeggen
Zegt u de huur van uw woning op dan voeren onze medewerkers de woninginspecties en -opnames alleen uit. U bent hier niet bij aanwezig. Contact over hoe u de woning achter moet laten doen we per telefoon en e-mail. De sleutels van de woning levert u bij ons op kantoor in.