Vereniging van Eigenaren

Woont u in een appartementencomplex met koopwoningen en huurwoningen of een gebouw met op de begane grond verschillende winkels en daarboven (huur)woningen? Dan is er altijd een Vereniging van Eigenaren (VvE). In een VvE maken de gezamenlijke eigenaren afspraken over het onderhoud aan de algemene ruimten. Bijvoorbeeld aan daken, gangen, galerijen, hallen, liften en groenvoorziening. Sint Joseph is als eigenaar van een aantal huurwoningen in appartementencomplexen automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren.

Wat staat er in het huishoudelijk reglement van mijn Vereniging van Eigenaren?

In een huishoudelijk reglement staan onder meer afspraken en regels over het gebruik en beheer van het woongebouw waarin u woont. Normen over gedrag van bewoners en overlast en hoe storingen te melden. Sint Joseph zorgt ervoor dat u een huishoudelijk reglement krijgt als u een appartement huurt in een woongebouw waarin de Vereniging van Eigenaren deze uitgeeft.

Hoe kan ik een voorstel of opmerking over mijn appartementencomplex melden bij de Vereniging van Eigenaren?

Sint Joseph is als eigenaar van uw huurwoning automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. U kunt uw voorstel of opmerking aan ons doorgeven of aan uw bewonerscommissie. Sint Joseph of uw bewonerscommissie bekijken vervolgens of uw voorstel wenselijk en haalbaar is. Is dat het geval? Dan wordt uw voorstel ingebracht tijdens de vergadering van de Vereniging van Eigenaren. 

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag