Omgaan met geld

Vindt u het moeilijk om goed met geld om te gaan? Heeft u problemen met het betalen van uw vaste lasten of de huur? Heeft u een schuld? Meestal lukt het om zelf of samen met anderen de juiste oplossing te vinden. Soms kunnen moeilijkheden zich echter opstapelen tot problemen. Problemen waar mensen zelf niet meer uit kunnen komen. Als u in zo’n situatie terecht bent gekomen is het verstandig deskundige hulp in te schakelen.

Stadsbank Oost Nederland kan bijvoorbeeld samen met u uw geldzaken op de rij zetten. Maatschappelijk Werk noord west Twente kan samen met u kijken naar uw persoonlijke omstandigheden waardoor de geldproblemen zijn ontstaan.


Veel gevraagd over omgaan met geld

Stadsbank Oost Nederland

Heeft u schulden en kunt u de huur niet meer betalen? Stadsbank Oost Nederland kan u helpen de eerste stap te zetten om dit probleem aan te pakken. Voor meer informatie Stadsbank Oost Nederland.

Ik ben (ex-)ondernemer en kan de huur niet betalen. Wat kan ik doen?

Heeft u als ondernemer of ex-ondernemer financiële problemen en kunt u uw huur en andere vaste lasten niet meer betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de ROZ Groep. Zij bieden schuldhulpverlening aan.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag