Daken en dakgoten

Het onderhoud van de dakgoten doen wij voor u. Wel vragen wij u in de gaten te houden of de goten niet verstopt raken door bladeren of zand. Heeft u een schoorsteen op uw woning? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het jaarlijks (laten) vegen van de schoorsteen.

Reparatieverzoek indienen

Veel gevraagd over daken en goten

Mijn dakgoten lekken. Wat moet ik doen?

Stroomt de dakgoot alleen over bij een hevige regenbui? Dan kan de regenpijp de hoeveelheid water niet verwerken. Hier is niets aan te doen. Stromen de dakgoten vaak over bij regen? Dan zit er waarschijnlijk een verstopping. Als uw dakgoot verstopt is, zorgen wij dat dit wordt opgelost. U kunt een verstopping melden via de button 'Reparatieverzoek'.

Moet ik mijn schoorsteen vegen?

Heeft uw woning geen centrale verwarming en gebruikt u één of meer kanalen voor een eigen verbrandingstoestel of als open haard? Dan laten wij jaarlijks de schoorsteen vegen. 

Hoe vaak maakt Sint Joseph mijn dakgoten schoon?

Wanneer u het idee heeft dat de dakgoot van uw woning vol ligt met bladeren kunt u dit te melden bij Sint Joseph middels het contactformulier. Wanneer de dakgoot vol ligt met bladeren of andere zaken kan de dakgoot overstromen en wateroverlast veroorzaken. Verwart u dit niet met een lekke dakgoot!

Is de dakgoot lek, dan kunt u een reparatieverzoek indienen via de butten 'reparatieverzoek indienen' op de homepage van onze website.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag