Reparatieverzoek

Een gebrek of storing aan uw woning of woongebouw is vervelend. Wij helpen u graag om dit vakkundig te verhelpen. Sommige reparaties en onderhoud besteden wij uit aan een partner. Denk hierbij aan centrale verwarming en een verstopte riolering. Een reparatieverzoek kunt u direct regelen via de button 'Reparatieverzoek'.

Onze woningen zijn verzekerd tegen glasschade. Glasschade kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch melden bij De Glaslijn, telefoonnummer 0800 020 50 50 (gratis). De Glaslijn zorgt dat de ruit zo snel mogelijk wordt vervangen of regelt een noodvoorziening.

Nu mijn reparatieverzoek sturen

Als ik een reparatieverzoek heb, waar meld ik die? ​

Een reparatieverzoek is een verzoek om een defect of een storing aan of in uw woning op te lossen. U kunt uw reparatieverzoek direct regelen via de button 'Reparatieverzoek'.

Mijn waterreservoir van het toilet is defect. Wat kan ik doen?

U kunt een reparatieverzoek sturen via onze website.

Wat doe ik met een spoedreparatie in de avond of in het weekend?

Heeft u een storing of schade die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Bijvoorbeeld een ernstig lekkende waterleiding, een verstopte hoofdriolering, een ernstige daklekkage of een liftstoring? Bel ons dan op telefoonnummer (0546) 87 58 00. U wordt direct doorverbonden met de wachtdienst.

In geval van een gaslek
Een gaslek moet u rechtstreeks en zo snel mogelijk doorgeven aan het Nationaal Storingsnummer gas en stroom. Het telefoonnummer is 0800 9009.

Een technisch onderdeel in mijn woning is kapot. Kan ik deze omruilen?

Als u lid bent van het Abonnement klein onderhoud van Sint Joseph dan kunt u kapotte technische onderdelen in uw woning omruilen voor een nieuw exemplaar. Denkt u bijvoorbeeld aan een toiletbril, kraan, afdekplaatje stopcontact of doucheslang. Dat kan tijdens onze openingstijden. Neemt u wel het defecte onderdeel mee, zodat we kunnen zien wat u precies nodig heeft.

Bij het los trekken van het behang zijn stukken van de muur meegekomen, wat kan ik hier aan doen?

U kunt uw reparatieverzoek direct regelen via de button 'Reparatieverzoek'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag