het Abonnement klein onderhoud

Lijkt het u ideaal geen omkijken meer te hebben naar reparaties waar u zelf verantwoordelijk voor bent? Denkt u aan lekkend sanitair, een verstopte riolering of kapot hang- en sluitwerk. Met een Abonnement klein onderhoud van Sint Joseph bespaart u zich een hoop werk. Zowel de materiaalkosten als het arbeidsloon zijn gedekt. U mag er zo vaak gebruik van maken als nodig is. Woont u in een appartement en betaalt u kosten voor de huismeester dan bent u automatisch en gratis deelnemer in ons Abonnement klein onderhoud.

Veel gevraagd over het Abonnement klein onderhoud

Wat kost het Abonnement klein onderhoud?

Algemeen

Voor € 5,50 per maand heeft u een abonnement. Zowel de materiaalkosten als het arbeidsloon zijn gedekt. Abonneert u zich bij het aangaan van uw huurovereenkomst dan is de aanmelding kosteloos. Het Abonnement klein onderhoud gaat in per de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Meldt u zich aan op een later moment dan betaalt u € 50,- inschrijfgeld. 

Deelname aan het Abonnement klein onderhoud duurt minimaal één jaar.

Woont u in een appartement en betaalt u servickosten voor de aanwezigheid van een huismeester? Dan bent u automatisch en gratis lid van ons Abonnement klein onderhoud.

Hoe sluit ik een Abonnement klein onderhoud af?

Algemeen

Om een Abonnement klein onderhoud af te sluiten na het ingaan van uw huurovereenkomst kunt u een aanvraag doen via Mijn Sint Joseph. U betaalt éénmalig € 50,- inschrijfgeld, deze betaalt u nadat wij uw aanvraag hebben verwerkt. 

Deelname aan het Abonnement klein onderhoud duurt minimaal één jaar.

Woont u in een appartement en betaalt u servickosten voor de aanwezigheid van een huismeester dan bent u automatisch lid en is uw abonnement gratis.

Welke reparaties doet Sint Joseph voor mij als ik deelneem aan het Abonnement klein onderhoud?

Algemeen

Een overzicht van de reparaties vindt u in de folder Abonnement klein onderhoud.

Kan Sint Joseph het klein onderhoud voor mij doen?

Algemeen

U bent zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud in uw woning. Bijvoorbeeld voor reparaties aan scharnieren of sloten van binnendeuren, het vervangen van een kraan of het vastzetten van een stopcontact. Als u zich aanmeld voor ons Abonnement klein onderhoud doen wij dit gratis voor u. Kijk voor meer informatie over het afsluiten van een Abonnement klein onderhoud en de kosten op onze website.