Sleutels inleveren

U levert de sleutels van de woning in aan de balie van Sint Joseph. De datum waarop u de sleutel moet inleveren vindt u in de bevestiging van de huuropzegging die u thuis heeft ontvangen.

Levert u de sleutels niet op tijd in? Dan zijn de extra kosten voor uw rekening. U vindt deze terug op de eindafrekening.


Veel gevraagd over sleutels inleveren

Ik heb de huur opgezegd en de sleutels al ingeleverd. Ik verwacht nog post. Wat kan ik doen om de post te ontvangen?

Na de eindopname wordt er een brievenbusklem geplaatst zodat er geen post meer kan worden bezorgd. Pas bij oplevering aan de nieuwe huurder gaat de brievenbusklem er weer af.

Ik heb de huur opgezegd maar het lukt me niet om de sleutels op de afgesproken einddatum in te leveren. Wat moet ik doen?

Het is voor nieuwe huurders belangrijk dat u op tijd de sleutels inlevert. Zij hebben mogelijk al een afspraak staan voor het ontvangen van de sleutels. Die afspraak willen wij graag nakomen. Lukt het u door omstandigheden niet de sleutels tijdig in te leveren, laat ons dat dan weten via het contactformulier. Houdt u er rekening mee dat u de huur doorbetaalt zolang u de sleutels niet heeft ingeleverd.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag