Nieuws

Ieder jaar vertellen wij hoe wij ons geld besteden. Dit doen wij formeel met een uitgebreid jaarverslag. Om snel te zien hoe wij ons geld besteed hebben, hoeveel verhuringen er waren en meer, maken we ook een verkort overzicht.

Vanaf maandag 15 juni kunnen inwoners uit de gemeente Almelo voor het derde jaar op rij een beste buur opgeven.

Op woensdag 3 juni woedde er een brand in een woning aan de Noorderstraat. Deze brand zorgde ervoor dat de woning en de twee woningen ernaast onbewoonbaar zijn geworden.

Aardgas is een (nu nog) veelgebruikte energiebron. Deze energiebron raakt langzaam op. Bovendien zorgt de verbranding van aardgas voor de uitstoot van CO²2. En CO² draagt bij aan de temperatuurstijging op onze aardbol. Deze warme aardbol zorgt...

Bij verschillende wooncomplexen van ons staan eikenbomen. Het onderhoud van deze bomen is onze verantwoordelijkheid. Het voorkomen van overlast door de eikenprocessierups is ook onze taak.

De transformatie van De Klokkenbelt is bijna afgerond. Het Gezondheidscentrum heeft haar deel van het gebouw in gebruik genomen. De woningen en ruimtes voor InteraktContour zijn ook klaar. Door de coronacrisis is de verhuizing van InteraktContour...

Het coronavirus (COVID 19) heeft Nederland en ook Almelo bereikt. Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat het virus onze huurders en medewerkers bereikt. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen.