Nieuws

Wij zoeken een ervaren communicatiedeskundige (24 uur per week). Werken aan kwaliteit van wonen; dat doen wij bij Sint Joseph. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Ga jij ons daarbij ondersteunen?

Wij hebben graffiti laten aanbrengen op de gevel van de Cityflat aan het Stadhuisplein. Niet zomaar graffiti, maar heuse kunstwerken, gemaakt door jongeren in samenwerking met kunstenaars.

Wat betaalt u aan wonen? En wat kunt u doen om op deze en andere kosten te besparen? In de Woonkostenkrant vindt u veel handige informatie en tips.

Wij zijn op zoek naar een Manager Wonen. Heb jij hart voor onze doelgroep, sta je voor betaalbaar en kwalitatief goed wonen en wil jij samen gaan voor de stad en haar inwoners? Dan zoeken wij jou!

De Twentse corporaties maken officieel bezwaar tegen de Verhuurderheffing 2019 van ruim € 60 miljoen in Twente. We ondersteunen hiermee een initiatief van een aantal corporaties in samenwerking met de Woonbond. Ruim twee derde van de corporaties in...

Zaterdag 28 september werd Nico Schipper in Almelo uitgeroepen tot Beste Buur 2019. “Hij is al jaren ‘de metselspecie’ in de straat, een verbinder, een animator en een ‘stille kracht’ die helpt waar nodig zonder poeha.” Maar liefst dertien...

18.000 kilo afval, meerdere aanhangwagens met puin en een wagen vol oud ijzer; dat is het resultaat van de opruimactie in de wijk Rumerslanden die op donderdag 3 juli plaatsvond.

Huurders die hun warmte geleverd krijgen door hun verhuurder (in geval van blokverwarming of stadsverwarming) vallen per 1 juli 2019 niet meer onder de Warmtewet. Dat geldt ook voor huurders die in een VVE complex wonen met een collectieve...

Vochtproblemen, koolmonoxide en legionella; zaken die u liever niet in huis hebt. Op de website www.gezondwonen.nl leest u wat u zelf kunt doen om dit soort problemen te voorkomen. U leest ook waar u terecht kunt voor hulp.

In 2018 hebben we ons ingezet om de kwaliteit van wonen/woningen te verbeteren. Hoe we ons geld besteed hebben, in welke prijsklassen we woningen verhuren en meer informatie vindt u terug in ons compacte jaaroverzicht.

Benieuwd welk onderhoud we dit jaar gaan uitvoeren? U vindt het terug in het overzicht planmatig onderhoud 2019. In dit overzicht hebben we per complex de adressen vermeld waar we dit jaar onderhoud gaan uitvoeren. U ziet hier ook welk onderhoud we...