Nieuws

Bij verschillende wooncomplexen van ons staan eikenbomen. Het onderhoud van deze bomen is onze verantwoordelijkheid. Het voorkomen van overlast door de eikenprocessierups is ook onze taak.

De transformatie van De Klokkenbelt is bijna afgerond. Het Gezondheidscentrum heeft haar deel van het gebouw in gebruik genomen. De woningen en ruimtes voor InteraktContour zijn ook klaar. Door de coronacrisis is de verhuizing van InteraktContour...

Het coronavirus (COVID 19) heeft Nederland en ook Almelo bereikt. Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat het virus onze huurders en medewerkers bereikt. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen.

Tijdens een crisis ontstaan er mooie initiatieven. Zo ook van Speelgoedbank Almelo. Zij stellen een Relax Tas beschikbaar aan mensen in Twente die leven van een minimaal besteedbaar inkomen.

Huurders die door de coronacrisis in geldproblemen komen en de huur niet meer (volledig) kunnen betalen, vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Bel ons op nummer 0546 87 58 00 of stuur een mail naar info@stja.nl. Onze...

In deze tijd van crisis kunnen mensen wel wat extra hulp gebruiken. Bied uw hulp aan op www.almelovoorelkaar/corona

Bewoners die servicekosten betalen ontvangen rond 10 maart een brief van ons met daarin de afrekening servicekosten van het jaar 2019.

Benieuwd welk onderhoud wij dit jaar uitvoeren? U vindt het terug in het overzicht Planmatig onderhoud 2020. In dit overzicht staan per complex de adressen waar wij dit jaar onderhoud uitvoeren. U ziet hier ook om welk onderhoud het gaat.